fantic-motor

Novinky v Elektrokolech na veletrhu IBF v Misanu (Itálie)

Fantic představuje náhled na rok 2025. Novinky na „Italian Bike Festival – IBF“ na okruhu Misano World Circuit (Itálie).

Fantic nemohl vynechat tradiční akci Italian Bike Festival v Misanu a zahájí akci tiskovou konferencí věnovanou novinkám MY25.

Offroadová DNA a neustálý výzkum interního oddělení výzkumu a vývoje zaměřený na lepší výkon elektrokol jsou potvrzeny jako hlavní zaměření naší značky.

Potvrzuje se důležitost modernizace stávající kolekce, abychom zajistili volbu zákazníka a zachovali naše poslání DNA, které zaručuje vysokou úroveň výkonu a inovací.

FEM analýza provedená na rámu ukazuje, jak otvor pro montáž baterií na horní straně spodní rámové trubky na rozdíl od otvorů na spodní části produkuje menší namáhání rámu a tím i větší pevnost (životnost), zejména pokud se podíváme na napětí, které patří u mtb kol k nejtěžším (např. přistání ze skoku).

Know-how společnosti Solid Fantic se nadále vyrábí, jako je kompozitní/technopolymerový dřík (nová technologie) s vylepšeným designem a lepším poměrem pevnosti k hmotnosti, rámy s hydroformovanými trubkami s konstantní tloušťkou, ale velkými rozdíly v průřezu mezi oběma konci pro zvýšení tuhosti v oblasti řízení, snížené těžiště pro zlepšení ovladatelnosti a odpružení FULL FLOAT, které je volné a citlivé v první fázi a postupně tužší ke konci zdvihu, které nedorazí náhle.

Patent Fantic Flip Chip, jediný, který umožňuje výměnu zadního kola i na kolech s patkami UDH, poskytuje karbon XTF pro nastavení 29″ nebo 27,5″ kol, zatímco stejný systém umožňuje použití 2,2″ plášťů na Rampage 1.2 a 2,4″ na Rampage 1.4, přičemž délka zadní stavby je vždy minimální, aby byla zajištěna lepší ovladatelnost.

V souladu s těmito konstrukčními strategiemi byly uvedeny na trh nové modely ’25.

Nový XMF 1.7 Race,

Nejprodávanější model značky Fantic, byl vylepšen o výkonnější brzdy a plně nastavitelné odpružení – brzdy Sram Code R
a odpružení Zeb Select vpředu, Super Deluxe Select+ vzadu.

Polointegrovaná baterie s kapacitou 720 Wh pro snížení těžiště, velmi progresivní geometrie a odpružení Full Float a nastavení 29/27,5 „mullet“ umožňují překonávat překážky a zaručují nejlepší přilnavost zadní části.

Nyní je tu nová replika XEF 1.9 Carbon Team.Fantic E bike vystava 1 Po letošních úspěších v závodech se společnost Fantic rozhodla vytvořit konfiguraci, kterou naše týmy používají v e-mtb enduro závodech. Odezva karbonových rámů byla zvýšena pro ještě extrémnější použití s enduro komponenty a 190mm zdvihem vpředu. Polointegrovaná baterie s kapacitou 720 Wh, velmi progresivní geometrie, plně plovoucí odpružení a nastavení 29/27 „mullet“.

 

Svět Rampage, nejlehčího horského elektrokola na trhu, má také novou verzi.Fantic E bike vystava 3

Rampage 1.4 Limited Edition, nejvyšší verze downcountry, vybavená Fidlock ready (prostor pro 2 láhve s vodou nebo láhev s vodou + nástavec), byla vylepšena o odpružení a sedlovku Fox Factory pro náročné jezdce a fanoušky americké značky, doplněnou o nový bílý grafický design se zlatými detaily. Velmi cool kombo.

Nyní je k dispozici v nových barevných variantách. Kromě červené metalické a matné černé také metalické petrolejově modré verze.

Fantic E bike vystava 2Projekt FMoserwww.fmoserbikes.com ) pokračuje se třemi novými verzemi, což je způsob, jak říci, že každý si musí najít svou cestu a udělat svou vlastní volbu, nyní rozšířenou více než dříve, aby následovala nejdůležitější poselství největšího a nejsilnějšího italského šampiona Francesca Mosera.

Projekt je založen na DUAL MODE SYSTEM (patentovaném společností Fantic): jedinečném silničním kole na trhu, které dokáže během několika minut a autonomně přejít z tradiční sady na sadu elektrokol a naopak.

Nový FMoser road Heritage Edition, rám, který ukazuje jízdu na rámu jako poctu titulu mistra světa, který Moser získal v 76′ a 77′, červeno-bílý barevný design jako jeho nejúspěšnější kolo vůbec a Francescův podpis na rámu.

Další novinkou od značky FMoser je nová barevná varianta pro silniční verzi RED. Lesklá, matná bílá s Francescovým podpisem na rámu. Elegantní design, který vyniká, aniž by byl obyčejný.

Fantic E bike vystava 4Gravel verze FMoser má také některé nové specifikace, a to díky nové grafice a nové barevné kombinaci evokující offroadové stezky. Nové specifikace: převodovka Sram APEX 1x12s a přiložený prodlužovač dojezdu 250 Wh, který s integrovanou baterií 250 Wh zvyšuje celkovou kapacitu na 500 Wh.

Teď už si jen prohlédněte a vyzkoušejte tato kola v naší síti prodejců.

Jaké bude vaše další elektrokolo Fantic?

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *